Etro Napisano 19 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2009 (edytowane) Witam . Mam pytanie. Zakupiłem nowe dechy Rosoły Z1 08/09 170 cm. Czy to dla mnie dobra narta - 176 cm, 87 kg i umiejętności 5. Oczekuję rozwojowych desek, moje umiejętności wymagają jeszcze szlifowania. Preferuję jazdę szerokim skrętem raczej na przygotowanych trasach, chociaż czasem zbaczam z trasy . Czekam na opinie. Edytowane 19 Luty 2009 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 19 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2009 trochę za miękka do Twojej wagi...lepsza Z3 w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzocha Napisano 19 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2009 trochę za miękka do Twojej wagi...lepsza Z3 w górę będzie miał motywację żeby schudnąć:) jeżdziłem na takich deskach i powiem że taka sobie narta nie jest zła ale szału nie robi jak ktoś lubi agresywną i dość szybką jazdę to nie za bardzo dodam jeszcze że ja mam 75kg i jak dla kogoś o 10kg cięższego to może być jednak za miękka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Etro Napisano 19 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2009 będzie miał motywację żeby schudnąć:) jeżdziłem na takich deskach i powiem że taka sobie narta nie jest zła ale szału nie robi jak ktoś lubi agresywną i dość szybką jazdę to nie za bardzo dodam jeszcze że ja mam 75kg i jak dla kogoś o 10kg cięższego to może być jednak za miękka Dokładnie . Od dwóch miesięcy ostro trenuję (gym, spin, aeroby oraz ski - training) i już zredukowałem wagę o 6 kg. Wyjazd dopiero za miesiąc (Nassfeld) więc zakładam że dobiję do ok. 83 kg . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robsonek Napisano 20 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2009 Dokładnie . Od dwóch miesięcy ostro trenuję (gym, spin, aeroby oraz ski - training) i już zredukowałem wagę o 6 kg. Wyjazd dopiero za miesiąc (Nassfeld) więc zakładam że dobiję do ok. 83 kg . Nie zmienia to faktu, ze to miekka narta. Do relaksu bedzie ok ale do ostrej jazdy na zmrozonych, dobrze przygotowanych trasach odpada. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi