rootek Napisano 19 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2009 Witam, Nosze sie z zamiarem zakupu nart w tym roku. Jestem raczej poczatkujacym narciarzem. Do tej pory jezdzilem na niezbyt wymagajacych stokach. Moje umiejetnosci ocenilbym na 4/10. Mam 189cm wzrostu i 90kg. Jakie narty i buty polecilibyscie mi? Chcialbym sie zamknac w 1000zl za komplet. Da sie cos sensownego do tej kwoty kupic? okres wyprzedazy mamy wiec chyba nie powinno byc problemu? Z gory dziekuje za podpowiedzi pozdrawiam, Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rootek Napisano 19 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2009 aha, nartki absolutnie nie musza byc z tego sezonu wiec jesli znacie jakies sklepy internetowe badz wiecie gdzie moglbym cos starszego i ciekawego dostac w Lodzi to bylbym wdzieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 19 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2009 Polecam Intersport-maja przeceny i doradza ci konkretnie,a wzrost jak prawie ja-nizszy o centa jestes i mam narty wysokosci 180cm-zreszta rok temu zaczynałem i na nich sie uczyłem-nie narzekam-zakupiłem na allegro uzywki-zeby zobaczyc czy mi pasuje ten sport i teraz to BIG LOVE... DO TYSIAKA ZNAJDZIESZ tylko wybierac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rootek Napisano 19 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2009 dzieki za odzew co do intersportu to pod wplywem dzisiejszej w nim wizyty zaczalem szukac informacji w necie. przywital mnie tam stazysta ktory nie potrafil mi doradzic niczego. wg niego w sklepie nie bylo nart pasujacych jednoczesnie do mojego wzrostu i umiejetnosci , a osoby bardziej kompetentnej odpowiedzialnej za narty w sklepie akurat nie bylo. Prosilbym wiec o rady i propozycje ktore narty nadawaly by sie dla mnie Co do uzywek to szczerze powiedziawszy troche mam opory. nie chcialbym kupic czegos w kiepskim stanie a nie potrafilbym tego pewnie poprawnie ocenic na zywo a co dopiero przez internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 20 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2009 Ciężko będzie zamknąć się w 1000 PLN,jak chcesz nowe narty i buty;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robsonek Napisano 20 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2009 Tak jak kolega juz wspomnial, za 1 KPLN ciezko bedzie. Zdecydowanie proponuje na poczatek zakup nowych butow a nartki mozesz powypozyczac i w ten sposob dopasowac sobie odpowiednie i w nastepnym sezonie zakupic. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi