raksa Napisano 26 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2003 ja juz nie wiem jakie mam sprawic sobie nartki,,, kazdy mowi mi i radzi co innego.........................jezdze odkad pamietam no jak mialam jakies 3 latka to zaczelam ..... ale zawsze to bylo zwozenie tylka ze stoku .no i kiedys wiadomo klasycznie.... w sumie dopiero od 2 sezonow jezdze na obozy gdzie mozna siem czegos nauczyc . troche jazdy na tyczkach .... jedynie na zawodach bylam w bialce w tamtym roku wtedy w kategorii gimnazjum ... i mialam 9 i 10 miejscowe ..... tak srednio .... no i jeszcze jakis puchar zdobylam ale to byly takie bez zadnej rangi. naet tej minimalnej . wiec w sumie mam zero doswiadczenia ... na tyczkach jezdze tylko na tych obozach wiec w sumie tez malo .... ostatnio jezdze na rossim cobrax .... ale chcialabym cos barzdiej taliowanego w sumie .... i bardziej no sami wiecie ...a le nie wiem co bo ja siem na tym zupelnie nie znam.... poradzcie cos na moje nikle umiejetnosci ........ pozdrowiam wszystkich kofanych narciarzy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi