Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

jakie nartki???

raksa

Rekomendowane odpowiedzi

ja juz nie wiem jakie mam sprawic sobie nartki,,, kazdy mowi mi i radzi co innego.........................jezdze odkad pamietam no jak mialam jakies 3 latka to zaczelam ..... ale zawsze to bylo zwozenie tylka ze stoku .no i kiedys wiadomo klasycznie.... w sumie dopiero od 2 sezonow jezdze na obozy gdzie mozna siem czegos nauczyc . troche jazdy na tyczkach .... jedynie na zawodach bylam w bialce w tamtym roku wtedy w kategorii gimnazjum ... i mialam 9 i 10 miejscowe ..... tak srednio .... no i jeszcze jakis puchar zdobylam ale to byly takie bez zadnej rangi. naet tej minimalnej . wiec w sumie mam zero doswiadczenia ... na tyczkach jezdze tylko na tych obozach wiec w sumie tez malo .... ostatnio jezdze na rossim cobrax .... ale chcialabym cos barzdiej taliowanego w sumie .... i bardziej no sami wiecie ...a le nie wiem co bo ja siem na tym zupelnie nie znam.... poradzcie cos na moje nikle umiejetnosci ........:)

pozdrowiam wszystkich kofanych narciarzy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

www.trentino.pl skionline.tv
partnerzy
ispo.com WorldSkiTest Stowarzyszenie Instruktorów i Trenerów Narciarstwa PZN Wypożyczalnie i Centra testowe WinterGroup Steinacher und Maier Public Relation
Copyright © 1997-2026
  • Dodaj nową pozycję...