Gość bobic Napisano 17 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2009 (edytowane) Właśnie przeczytałem, a ze bede w tym czasie na Tuxie, zamierzam sie zjechac na ten koncert. Pal licho muzyke, ale atmosfera moze byc fajna Moze ktos sie wybiera rowniez ? Edytowane 17 Marzec 2009 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jack Napisano 17 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2009 Nie wiedzialem ze masz slabosc do Kylie Atmosfera sie nie tlumacz Niestety ja jak zwykle co roku w tym terminie bede na Free Ride Days w Chamonix. Pozdrowic znow Aamodta od Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 17 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2009 (edytowane) Tak, mam slabosc do Kylie, Dody i zespolu Boys I marzy mi sie koncert Dody na Tuxie na 3250 na tarasie wiokowym, gdzie smiglowiec ja zrzuca na scene a Poloki i Austrioki sikaja po majtkach. Wiesz .... o gustach sie nie dyskutuje, a poogladac przy milej muzyce mozna. Dodatkowo pojezdzic na nartach w Ischgl, gdzie dotad nie jezdzilem. A Ty w Chamonix, to z wizyta w fabryce Dynastara w Salanches, bo jakos na tych Freeride days to Cie nie widze :eek: Edytowane 17 Marzec 2009 przez bobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 17 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2009 Tak, mam slabosc do Kylie, Dody i zespolu Boys I marzy mi sie koncert Dody na Tuxie na 3250 na tarasie wiokowym, gdzie smiglowiec ja zrzuca na scene a Poloki i Austrioki sikaja po majtkach. :eek: tutaj Bobic może być problem,bo Doda ostatnio nie lubi Austrii,bo jakaś prostytutka wykorzystała jej wizerunek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 17 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2009 No tak ..... te burdele ....:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jack Napisano 17 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2009 tutaj Bobic może być problem,bo Doda ostatnio nie lubi Austrii,bo jakaś prostytutka wykorzystała jej wizerunek;) A nie odwrotnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 17 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2009 A nie odwrotnie? !!-dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi