raksa Napisano 26 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2003 fajna byla .... jak masz jescze to mi wyslij prosze !!!!!!!!!!pozdrofka ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fajnie Napisano 26 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2003 salomea??? masz jeszcze jakies narciarskie szanty? nie no, wymyslałam na bierząca, ale spox mozna by jeszcze cos potworzyc;) zalozmy ze tamta byla przerobką ,,Grzecznego Jana" to teraz co?:)morskie opowiesci??? )albo ,,z pijanym zeglarzem.." taak, trza cos pomyslec:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirmin Napisano 26 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2003 salomea??? masz jeszcze jakies narciarskie szanty? a co to moja szanta narciarska współtworzona z LLoret to juz sie nie podobała?? oszty )jestem na etapie tworzenia podkładu muzycznego do tey szanty ale...mam problem..kto to zaspiewa:))moze raksunia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi