garbol Napisano 28 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2003 Moja córka trochę skoczyła do góry i mam zamiar zmienić jej nartki. Dziewczyna ma 173 cm i wciąż idzie w górę. Zatanawiam się pomiędzy 160 a 170 cm. Narta ma być rekreacyjna. Proszę Was o radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maurycy Napisano 28 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2003 jaka długość nart ? 168 bedzie ok!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fikol Napisano 28 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2003 jaka długość nart ? Mamy trochę za mało danych, wzrost to tylko jedno z kryteriów, może jesze umiejętności, preferowany styl jazdy, kolor kombinezonu itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raksa Napisano 28 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2003 jaka długość nart ? jak rekreacyjna to 160 na pewno nie 170!!!!!... ja znawca nie jestem ale tak mysle... pozdro raksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
garbol Napisano 29 Listopad 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2003 jaka długość nart ? Wzrost 173 cm, waga 52 kg, lat 13, umiejętności średnie w kierunku ciętych, długich skrętów, przyglądałem się rossignolom t-power axium super z wiązaniami axium 100 ( promo w decathlonie od 28.11 ) ale nie wiem czy 170 nie są dla niej za długie. Pozdrawiam Garbol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi