Gość bobic Napisano 17 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2009 Reinfried Herbst przedluzyl swoj, trwajacy od 2005 roku kontrakt z Blizzardem - do roku 2011. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 17 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2009 No ja też przedłużyłem z fischerem na nastepne dwa sezony,ale tylko na krótkie narty:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 17 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2009 Dobrze że Blizzard ma Reinfrieda , fajnie jeździ i firma szacowna, a do Dynastara ktoś przystał? PS. Robcik na 9 stycznia rezerwujesz sobie czas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 17 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2009 Na razie o Dynastarze nic nie wiemy, ale moim skromnym zdaniem nie powinno byc wiekszych zmian. No, ale zobaczymy. Co do 9 stycznia to chopie nie wiem jeszcze co byda robic wtedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 17 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2009 No ja też przedłużyłem z fischerem na nastepne dwa sezony,ale tylko na krótkie narty:D No, tutaj nie masz sie czym chwalic Ten sezon to masakryczna porazka fiszera w PS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 17 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2009 No, tutaj nie masz sie czym chwalic Ten sezon to masakryczna porazka fiszera w PS. No właśnie z racji poziomu jaki reprezentuje postanowiłem pozostać z tą nedzna marką. Rossi,Dynastar rewelacja,ale cóż, nie dla psa kiełbasa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 17 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2009 Hucu, nie zalamuj sie! Jestesmy z Toba. Moze kiedys bedzie Ci dane posmigac na Dynkach lub Rossich 3mamy kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi