Boogie Napisano 29 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2003 ludzie co sie dzieje na tym świecie jak dobrze pamiętam to rok temu jeździłem na nartach bo było pełno sniegu a teraz po 15 stopni normalnie moge jesze na rowerze smigac niepodoba mi sie to i patrze w przyszłość z niepokojem bo qrde bym se jush pojeździł na nartach a wy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xnoowee Napisano 29 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2003 JUsh Andrzejki A Sniegu niewidać!!!!!!!!!!! Kuuuucze no mógłby "Andrzej" pomóc troszku Pani Zimie. Leski - imienniku... do roboty !!! :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberto Napisano 29 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2003 JUsh Andrzejki A Sniegu niewidać!!!!!!!!!!! rok temu to chyba jeździłeś ale w Alpach, było podobnie jak teraz, w Beskidach pierwsze armetki, lacne ruszyło około 10 grudnia bo dopiero mróż ścisnoł, a prawdziwych opadów to długo nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xnoowee Napisano 29 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2003 JUsh Andrzejki A Sniegu niewidać!!!!!!!!!!! Ano była bida była z białym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirmin Napisano 30 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2003 JUsh Andrzejki A Sniegu niewidać!!!!!!!!!!! roq temu w Andrzeja nie było sniegu ani grama a temperatura wahała sie w granicach 6-12*C , co sie martwicie , bedzie Zima i to mocna ino ze troche później ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xnoowee Napisano 30 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2003 JUsh Andrzejki A Sniegu niewidać!!!!!!!!!!! Spoko Pirmin, jesteś sceptykiem :-) Masz kurde nerwy ze stali, że ze stoickim spokojem mówisz "tochę później"... Ja to entuzjastyczny wariat jestem ;P Ale masz rację. Poczekam, co innego mi pozostało... ************************************************************* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raksa Napisano 30 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2003 JUsh Andrzejki A Sniegu niewidać!!!!!!!!!!! ja az sie bije o ta nasza zime................jak zaraz nie spadnie snieg to odwolaja mi oboz na pomocnika....... buuuu ja nie chce ... ja xchce nartki ps. czemu nie odpisales na maila pozdro raksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xnoowee Napisano 30 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2003 JUsh Andrzejki A Sniegu niewidać!!!!!!!!!!! Ja ??? Nie odpisałem ??? Na jakiego maila ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi