jarek Napisano 12 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2009 Macalem wczoraj organoleptycznie Omeglassy i Dynastary Speed Course i okazalo sie ze w obu modelach nie ma blachy (tylko tworzywa sztuczne, fiberglass itp). W Omeglassach to mnie nie dziwi bo poczawszy od oryginalu nigdy blachy nie bylo (moje pierwsze krotkie tez nie maja) ale troche mnie zdziwilo ze w gigantce tez nie ma. Ciekawi mnie czy serwisowa slalomka i gigantka Dynastara ma podobna konstrukcje, tzn bez blachy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 12 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2009 A wiec od poczatku. W tym roku mielismy nastepujace narty: Dynastar Speed Omeglass WC Dynastar Speed Omeglass Dynastar Speed Course WC Dynastar Speed Course Modele WC maja rdzen drewniany wzmocniony plyta tytanalowa oraz plyta World Cup. Modele Omeglass i Course maja tylko rdzen drewniany, przez co sa bardziej miekkie oraz plyta Race Flex. W nadchodzacym sezonie beda to modele: Speed Omeglass TI (od Titanium) z plyta Race Flex Speed Omeglass z plyta Fluid Speed Course TI z plyta Race Flex Speed Course z plyta Fluid To sa oczywiscie modele skplepowe, gdyz komorki beda w nadcvhodzacym sezonie oznaczone WC i beda mialy dodatkowa warstwe tytanalu. Tak to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi