emil-z Napisano 2 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2009 Szanowni forumowicze, chciałbym prosić o komentarz w sprawie wiązań narciarskich: Power 100 PRO AXIAL 120 PRO AXIAL 100 PRO Czy ktoś z Was orientuje się i umiałbym mi powiedzieć, które z powyższych sa najlepsze i jaka jest ewentualna różnica? Z góry dziękuję i pozdrawiam - Emil. Dodam tylko, że chodzi o narty Rossignol 9X Oversize. Jeśli ktoś ma pojęcie ile mogą kosztować takie narty (używane) to również proszę o informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 3 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2009 Szanowni forumowicze, chciałbym prosić o komentarz w sprawie wiązań narciarskich: Power 100 PRO AXIAL 120 PRO AXIAL 100 PRO Czy ktoś z Was orientuje się i umiałbym mi powiedzieć, które z powyższych sa najlepsze i jaka jest ewentualna różnica? Z góry dziękuję i pozdrawiam - Emil. Dodam tylko, że chodzi o narty Rossignol 9X Oversize. Jeśli ktoś ma pojęcie ile mogą kosztować takie narty (używane) to również proszę o informacje. Roznica miedzy AXIAL 120 PRO i AXIAL 100 PRO jest w twardosci sprezyny, natomiast nie wiem co to Power 100 PRO ale AXIAL to najwyzszy model wiec Powery beda chyba gorsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emil-z Napisano 4 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2009 Jarku, a czy Ty się orientujesz ile moga kosztowac używane narty Rossignol 9x Oversize z wiązaniami AXIAL 120? Pytam także o Twoją osobistą wycenę. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 4 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2009 Jarku, a czy Ty się orientujesz ile moga kosztowac używane narty Rossignol 9x Oversize z wiązaniami AXIAL 120? Pytam także o Twoją osobistą wycenę. Pozdrowienia. http://www.allegro.pl/search.php?sg=0&string=rossignol+9x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi