Paweł Radomski Napisano 5 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2009 Cześć. Zastanawiam się nad nartami z tematu. Atrakcyjna dla mnie cena za nowy sprzęt 1,5k. Może jakaś inna propozycja - narta ma być raczej twarda, i waga odpowiednia 1.25 lat, 2.112kg 3.wzrost 196cm, 4.conajmniej 12 sezonów z przerwą 2sezonową, 5.Jakie masz buty? - Hmm, dobrze spisujące się Koflachy - wymiana dopiero w przyszłym roku., 6.Preferowana jazda szybka na dobrze przygotowanych stokach z długim skrętem, ważne jednak aby w razie czego szybko narta zareagowała na szybki skręt i wyhamowanie 7.Skala umiejętności 5 z wychyleniem na 6. Tak myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 5 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2009 (edytowane) Dobry wybor. Bedziesz na pewno zadowolony ! Choc wzialbym troche dluzsza. Jak chcesz jeszcze bardziej twarda- wybierz Dynastar Speed Course WC. sezon 0809. Ale uzupelnij profil prosze. Nie lubimy rozmawiac z "nieznajomymi". Edytowane 5 Wrzesień 2009 przez bobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Radomski Napisano 5 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2009 Dynastar to ciekawa propozycja ale przekracza moje finanse jak na dzień dzisiejszy Nie jest dłuższa... katalogowa długość to 182max. Czy na takich można odpocząć na stoku? Czy raczej full controll all time? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 5 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2009 Od kazdej gigantki musisz wymagac full control all the time. Tutaj nie ma przebacz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Radomski Napisano 6 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2009 Rozmawiałem z paroma osobami, które się znają lepiej ode mnie i twierdzili, że na tym Radicalu można czsem odpuścić krawędzie i zjechać nawet sporo na ślizgu. Podobno ta szerokość narty pod butem pozwala na taki komfort Znalazłem tego Dynastara w cenie 2k a mam do wydania 1,5k więc odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi