Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

DOBRA NOWINA

Coffy

Rekomendowane odpowiedzi

hej hej mam dobre wieści dla tych z was którzy tak zanudzają narzekaniami na brak śniegu..... moje nieomylne kolana wyczuły już tej nocki mrozik a moje stare kości uważaja że temperaturka juz sie bedzie tylko obniżać......snieg padać nie musi...."matkę naturę" zastąpi "ciocia technika" i ukochane armatki śnieżne odwala, przy sprzyjających warunkach calą brudną robotę.....zbliżają sie minusy ...i to jest na plus.....wiec trochę uśmiechu do życia wprowadźcie i ...don`t worry be happy.....pozdro od Coffa dla jedynej tu uśmiechniętej - RAKSY

DOBRA NOWINA

siemka ,Coffy no nareszcie pozytywna nowina:)) przed twoim postem miałem taką minke -> :-| a po przeczytaniu posta:-) a więc poprawiłeś mi humor , dzięki za nowinke:))emmm ...a kiedy przewidujesz początek sezonu ??ja stawiam na 21 grudnia :) pozdrov dla wszystkich

DOBRA NOWINA

COFFY kofanie moje wreszcie odzyles i to powrot z tak dobrymi wiesciami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bedziem sie bawic w sniegu juz niedlugo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kto ulepi ze mna balwanka na nartkach???????????????????????????hmm coffy moze ty........:)

www.trentino.pl skionline.tv
partnerzy
ispo.com WorldSkiTest Stowarzyszenie Instruktorów i Trenerów Narciarstwa PZN Wypożyczalnie i Centra testowe WinterGroup Steinacher und Maier Public Relation
Copyright © 1997-2026
  • Dodaj nową pozycję...