Coffy Napisano 3 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2003 hej hej mam dobre wieści dla tych z was którzy tak zanudzają narzekaniami na brak śniegu..... moje nieomylne kolana wyczuły już tej nocki mrozik a moje stare kości uważaja że temperaturka juz sie bedzie tylko obniżać......snieg padać nie musi...."matkę naturę" zastąpi "ciocia technika" i ukochane armatki śnieżne odwala, przy sprzyjających warunkach calą brudną robotę.....zbliżają sie minusy ...i to jest na plus.....wiec trochę uśmiechu do życia wprowadźcie i ...don`t worry be happy.....pozdro od Coffa dla jedynej tu uśmiechniętej - RAKSY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirmin Napisano 3 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2003 DOBRA NOWINA siemka ,Coffy no nareszcie pozytywna nowina:)) przed twoim postem miałem taką minke -> :-| a po przeczytaniu posta:-) a więc poprawiłeś mi humor , dzięki za nowinke:))emmm ...a kiedy przewidujesz początek sezonu ??ja stawiam na 21 grudnia pozdrov dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raksa Napisano 3 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2003 DOBRA NOWINA COFFY kofanie moje wreszcie odzyles i to powrot z tak dobrymi wiesciami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bedziem sie bawic w sniegu juz niedlugo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kto ulepi ze mna balwanka na nartkach???????????????????????????hmm coffy moze ty........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coffy Napisano 3 Grudzień 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2003 DOBRA NOWINA ja zacząłem 8.11...ale nie tu u nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coffy Napisano 3 Grudzień 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2003 DOBRA NOWINA pozdro też dla PIRMINA ...of course:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirmin Napisano 4 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2003 DOBRA NOWINA hehe )) raksuńciu droga nie trzeba bałwana kleic ) zawsze sie jakis znajdzie na stoku najczęsciej wypada na mnie zawsze zrobie cos "mądrego"pozdro dla Coffa i raksy bo reszta ni jest zaciekawiona tytm postem i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi