kajeran Napisano 24 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2009 Witam, zakładam to ogłoszenie ponieważ kolega prosił mnie abym znalazł mu narty Rossignoll 9X WC w dł. 181cm, 184cm, ale niestety jak do tej pory nigdzie nie mogę znaleść. On zaczyna dopiero jazdę na gigantkach i miał okazję jezdzenia na tych Rossi i spodobały mu się. Proszę więc, jeżeli ktoś ma takie narty w posiadaniu, a chciałby sprzedać to proszę pisać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 25 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2009 Witam, zakładam to ogłoszenie ponieważ kolega prosił mnie abym znalazł mu narty Rossignoll 9X WC w dł. 181cm, 184cm, ale niestety jak do tej pory nigdzie nie mogę znaleść. On zaczyna dopiero jazdę na gigantkach i miał okazję jezdzenia na tych Rossi i spodobały mu się. Proszę więc, jeżeli ktoś ma takie narty w posiadaniu, a chciałby sprzedać to proszę pisać. Pozdrawiam moge sprzedac, uzywane dwa sezony, 2x na maszynie wyrownywany slizg, krawedz z boku robiona tylko recznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajeran Napisano 25 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2009 Rossignol 9x Napisz z którego sezonu, jaka długość, jakie wiazanie i cena jaka Cie interesuje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 25 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2009 wyslalem na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekt5 Napisano 26 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2009 Posiadam te narty dł 181 cm. i są do sprzedania Witam. Proszę o kontakt jeśli jeszcze jesteś zainteresowany kupnem . Proszę o kontakt [email protected] Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi