Rudy Napisano 4 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2003 Wlasnie ogladnalem prognoze pogody i z zachwytu spadlem z fotela ;) Taka pani co mowila cos tam o pogodzie powiedziala ze w sobote niedzziele i poniedzialek beda obfite opady sniegu (w calej polsce) miejscami mroz nawet -2 C a takze ZAMIECIE SNIEZNE !!!!! Tak wiec panowie ( i panie ) narty smarować!!!!! P.S. LET IT SNOW!!! pz. Rudy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raksa Napisano 4 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2003 Nareszcie.... BEDZIE snieg i mroz!!! tak mojue juz w pelnej gotowosci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pozdro i kapieli snieznej raksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirmin Napisano 5 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2003 Nareszcie.... BEDZIE snieg i mroz!!! ja juz jestem ubrany w pełni ) narty nasmarowane wszystko w gotowości ale sniegu brak ;(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi