fajnie Napisano 5 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2003 ja tak patrze a przy wejsciu do mojego osiedla snieg, duzo sniegu, kupaaa sniegu, i tak sobie mysle, ze chyba cos ze mna nie tak;) a potem se przypomniałam ze w jednym z mieszkan niedaleko kręcą serial jakis Klan albo cos tam jeszcze podobnego...ale wrazenia ciekawe. w sumie 3 tygodnie temu bylo to samo...hieh:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fajnie Napisano 5 Grudzień 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2003 snieg po raz ktorys no tak, jakby co to trzeba dodac ze ten snieg to z serialowych armatek. no i zeby nakrecic taki serial ile sprzęciora trzeba miec no... kto by pomyslal(hiehieh) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raksa Napisano 5 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2003 snieg po raz ktorys heh to zakladaj narty i cwicz juz masz szczescie!!!!!!!!!!!pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi