Homar Napisano 22 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2009 Fanatyków Free ski u nas na forum nie brakuje znalazłem ciekawy artykuł i jeszcze ciekawszy film na temat tej imprezy. Wiem ze to juz chwile temu było ale film polecam ! [YOUTUBE]SQhvHhsj30w[/YOUTUBE] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 22 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2009 Właśnie straciłem 6 minut i 16 sekund życia, ale było warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 22 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2009 Ciesze się że mogłem pomóc, w traceniu życia... uff Mario ale żeś mnie przestraszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi