ajmfajntenks Napisano 26 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2009 Witam. Jestem b. poczatkujacy. W tamtym sezonie bylem dwa dni na nartach. Niedlugo jade do Czeskich Karkonoszy. Czy bardziej mi sie oplaca wykupic calodniowy karnet czy punktowy, bo pewnie nie bede az tak duzo korzystal z orczykow i nie bede tez cale 8 h na stoku, no 6 czy 7 godzin:) Mam zamiar tez wziac instruktora na 2 godziny . Dzieki 3 dniowego niemwykupuje bo bedziemy codzinnie w innym osrodku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 26 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2009 . Czy bardziej mi sie oplaca wykupic calodniowy karnet czy punktowy, bo pewnie nie bede az tak duzo korzystal z orczykow i nie bede tez cale 8 h na stoku, no 6 czy 7 godzin:) Mam zamiar tez wziac instruktora na 2 godziny . Dzieki 3 dniowego niemwykupuje bo bedziemy codzinnie w innym osrodku. W niektórych ośrodkach możesz wybrać czasowy:)-ranny,południowy lub popołudniowy:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 26 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2009 Moim zdaniem na początek lepiej weź punktowy. Nie wiadomo jak ci się będzie jeździć. W trakcie zobaczysz. Najwyżej jak nie wyjeździsz to masz na drugi dzień a jak zabraknie to na drugi dzień kupisz całodzienny. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszek2323 Napisano 26 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2009 Też myślę że jak na początek to punktowy karnet ale wszystko też zależy od stoku ile ludzi ile trzeba czekać w kolejce , a jeszcze jak bierzesz instruktora to tylko punktowy bo pewnie za szybko nie będzie z tobą zjeżdżał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi