Gość Bode Napisano 28 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2009 Miał ktoś może z was do czynienia z gumami Energiapury? Interesuje mnie rozmiarówka... Chce kupic wlasnie z tej firmy gumę i sie zastanawiam czy rozm M na mój wzrost (174) i wagę (67) będzie ok. Nie jestem jakoś mega "rozbuchany" na boki , mam raczej posturę trochę bardziej rozbudowanego nastolatka. Jedynie nogi mam dosyć muskularne w okolicy uda i to juz raz był problem przy kupnie spodni. Guma ma granicę rozciągalności i zastanawiam się czy na pewno rozciągnie się na tyle by być komfortową dla moich nóg... Z góry dzięki za odpowiedzi! Ski 4 life! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 28 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2009 Szukajcie a znajdziecie!;)Paradoksalnie znalazłem już odpowiedź na pytanie zadane wam Gdyby ktoś miał takie problemy jak ja, to na wszelki wypadek umieszczam rozmiarówkę Energiapury.Pozdrawiam, BodeSki 4 life! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delo Napisano 28 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2009 Musisz mierzyć, generalnie włosi zawsze zaniżają rozmiarówke. Ja jestem troche cięzszy od Ciebie i mam roz L z tym że mam w udzie 63 cm. Najlepiej mierzyć, w warszawie jest dobry sklep co ma energiapure. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 28 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2009 Do warszawy mam bagatela 500 km albo więcej Co do uda to mam podobnie bo 61.5...problem w tym ze kupowalem kiedys spodnie i na moj wzrost miały za wąskie uda... Naszczęście dorwałem Tensony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żółw Napisano 28 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2009 Pracowałem przez rok z dystrybutorem Energiapury i mogę Ci doradzić ze rozmiarowka jest generalnie o jeden rozmiar zanizona - normalnie nosze S and Energiapury M. Przy Twoich wymiarach chyba L biorac pod uwage jesze zolwia i pajaczka pod spod... Ogolnie sprzet EP naprawde godny polecenia. Gumy ok. Ale najfajniejsze maja treningowe warm-upy (kurtki i spodenki). Jezeli nic nie zmienili w tym roku to powinienes sie z nimi umowic na wysylke jednego rozmiaru i ewentualnie jezelibedzie zle to odeslesz i Ci wymienia na inny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi