dingo Napisano 15 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2009 (edytowane) Hej Był ktoś może z tym biurem na nartach? Warto im zaufać? Klub działa pod b.p. WEBTRANS Edytowane 15 Grudzień 2009 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 15 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2009 Przeczytaj uważnie to co napisałem tutaj: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=9497 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dingo Napisano 15 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2009 webtrans na stronie webtransu pod który klub podlega pisze: nr wpisu do rejestru OTiPT Marszałka Woj. Śląskiego 779 czyli można zaufać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 15 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2009 (edytowane) Ja zadzwoniłbym do biura Webtrans i zapytałbym się czy to rzeczywiście ich odnoga. Na ich stronie internetowej nie ma informacji na temat skiklub. BARDZO WAŻNE!!! W momencie podpisywania umowy musisz zwrócić uwagę czy jest ich pieczątka oraz czy sprzedającym jest firma Webtrans. Jeśli otrzymasz do podpisania umowę z danymi jako sprzedającego Skiklub to nie ryzykuj taka firma nie widnieje we wpisie marszałka województwa i nie ma polisy. Natomiast Webtras widnieje, a polisę ma ważną do 11-03-2010. To tyle w kwestii formalnej, co do jakości usług się nie wypowiadam. A tak na marginesie to gdzie chcesz z nimi jechać?? Edytowane 15 Grudzień 2009 przez fanatyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dingo Napisano 15 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2009 jechać chcę do Francji, Austrii, Wloch, tylko że jadę sam i szukam jakiejs ekipy, jesli masz jakies sprawdzone propozycje to czekam na info, termin wyjazdu to 15-16 styczen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 15 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2009 jechać chcę do Francji, Austrii, Wloch, tylko że jadę sam i szukam jakiejs ekipy, jesli masz jakies sprawdzone propozycje to czekam na info, termin wyjazdu to 15-16 styczen Chętnie coś Ci doradzę (i pewnie nie tylko ja), ale puki co to nawet nie wiem skąd jesteś. Uzupełnij po ludzku profil i wtedy można coś myśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dingo Napisano 15 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2009 zrobione, profil uzupełniony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 15 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2009 jechać chcę do Francji, Austrii, Wloch, tylko że jadę sam i szukam jakiejs ekipy, jesli masz jakies sprawdzone propozycje to czekam na info, termin wyjazdu to 15-16 styczen Ja też kiedyś jeździłem sam. Zawsze rezerwowałem wyjazdy z dokwaterowaniem, wtedy nie trzeba płacić za nie wykorzystane łóżka w apartamencie i zawsze trafiałem na spoko ludzi. Znalazłem ofertę w tym terminie co prawda z warszawskiego biura sprawdzonego i solidnego. Często jeżdżą katowicką na Cieszyn i zabierają ludzi po trasie - do ustalenia. Znam też pewne biuro z Krakowa, które organizuje fajne grupy, ale tam musisz zadzwonić bo część wyjazdów nie ma na stronie. Ci z Krakowa na pewno jadą przez Śląsk i na życzenie dokwaterują Cię. Linki wysyłam Ci na PW. Zacznij najpierw od tego krakowskiego. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi