Xantes Napisano 19 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2009 Jak w temacie. Czym różnią się te nartki? PS: Jeżeli ktos ma takowe do sprzedania na długość 163-165 w dobrym stanie proszę pisać! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 19 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2009 Te pierwsze to (SC racing) to tzw pierwsza slalomka sklepowa. Jest twardsza, ma mniejszy promien skretu, jest bardziej wymagajaca i mniej uniwersalna od SC carver. Jezdze na SC racingach juz chyba 4 lata i bardzo sobie chwale te narty. Ale nie sa to latwe, miekkie narty. Maja kopa i trzeba na nie uwazac. Chwila na tylach i katapulta. Przy krotkich skretach sa naprawde swietne. Na miekkim sniegu, muldach jednak spisuja sie slabo (waska talia). Nie wiem czy znajdziesz gdzies te narty w rozsadnym stanie bo to dosc stary model. Moje narty sa obecnie na wykonczeniu. To na pewno ich ostatni sezon. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszek2323 Napisano 20 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2009 Jam mam P60 SC CARVER w ZybiTop W Żywcu mają jeszcze ze 3 pary w bardzo dobrym stanie tu masz namiary ZIBITOP ul.Żywiecka 95 34-383 Wieprz (koło Żywca ) sklep(małpa)stockli.pl 0-338666854 0-504085282 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi