jacek0020 Napisano 20 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2009 Witam Kolegów. Posiadam już z trzy sezony narty marki Salomon Steetracer 160cm . W tym roku przymierzałem buty tez Salomona Performa 5, które posiadałem z poprzednich lat i okazały się one za małe. Byłem oddać narty do ostrzenia i zaczęliśmy rozmawiać o butach do tych nart i sprzedawca powiedział ze mogłem tylko w nich się męczyć i w pełni możliwości nie wykorzystałem ich możliwości przez złego buta. Polecił mi buty Dalbello chyba zeflex 7 chyba. Może wy mi powiecie jakie byście wybrali? Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 20 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2009 Witaj na forum. Uzupełnij profil, bo nikt nie będzie chciał rozmawiać z anonimem. W tym dziale, w którym założyłeś wątek jest co najmniej kilka wątków o butach, doborze, twardości itd. Poczytaj - są tam również konkretne modele butów z opisami. Jak jeszcze będziesz miał pytania to wal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 20 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2009 . Posiadam już z trzy sezony narty marki Salomon Steetracer 160cm . sprzedawca powiedział ze mogłem tylko w nich się męczyć i w pełni możliwości nie wykorzystałem ich możliwości przez złego buta. Polecił mi buty Dalbello chyba zeflex 7 chyba. Może wy mi powiecie jakie byście wybrali? A męczyłeś się? Bończa podał Ci jak zapoznać się z podobną problematyką,ostatnio nawet dużo bardzo mądrych rzeczy w tym temacie było podane:rolleyes:Szukaj butów 70-80 flex:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek0020 Napisano 20 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2009 Dziękuje kolego, jestem nowy;( Czytam czytam i za bardzo nie mogłem nic wywnioskować. Wydaje mi się ze w pełni nie wykorzystałem możliwości carvingu i nart. Napisałem takiego posta, bo słyszałem że ten typ nart jest do jazdy ekstremalnej, sportowej. Jeszcze raz przepraszam Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi