smolen6 Napisano 28 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2009 Witam, Właśnie wróciłem z Włoch z wypadu na narty, gdzie na koniec spotkała mnie dość niemiła przygoda... mianowicie rozpędzony wypadłem z trasy i parę metrów frunąc wpadłem w głebokie zaspy. No i właśnie... nie byłoby problemu gdyby nie to, że głęboko pod śniegiem wypieła mi się narta... Fischer AMC 73 (158cm) na nic się zdały próby poszukiwania, z kopaniem łopatą śnieżną włącznie. narta zniknęła. Wiem, ,że najlepiej to teraz pojechać na wiosnę i szukać ale czy jest jakaś prostsza możliwość skompletowania sprzętu ? gdzie pytać, gdzie szukać, może ktoś z Was ma jedną sztukę do sprzedania ? Dodam, że narta była kupiona w styczniu 09, więc jeżdżona jeden sezon, dlatego też szkoda mi się jej pozbywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 28 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2009 Moim zdaniem .. po narcie. Prawdopodobieństwo tego że pojedziesz wiosną i ją znajdziesz jest jak trafienie w totka Dodatkowo cena takiego wyjazdu = nowa para nart .. Generalnie na alledrogo.pl jest dział z nartami pojedynczymi może będziesz miał szczęście. Ewentualnie opcja nr 3, zadzwonić do tych którzy obsługują daną stację że w przypadku znalezienia prosisz o kontakt, ciężko powiedzie czy to zdziała - wątpię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi