gryżli Napisano 15 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2003 JAK SIE CZUJECIE SIEDZAC PRZED KOMPEM SŁUCHAJĄC DOBREJ MUZY I OGLĄDAJĄC JAK PŁATKI SNIEGU MALUJA ZIEMIĘ NA BIAŁO!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bravader Napisano 15 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2003 JAK SIĘ CZUJECIE WIDZAC TEN ŚNIEG ZA OKNEM? ha ha ha bardzo smieszne... śniegu jest tyle ze jakby zebrał śnieg z 5km2 to można by usypać 10 cm górke a jeszcze kolana zaczeły mi nawalać( (znacie może kogoś kto dokonuje bezbolesnej amputacji? ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yanos Napisano 15 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2003 JAK SIĘ CZUJECIE WIDZAC TEN ŚNIEG ZA OKNEM? jest ok - byle tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fajnie Napisano 15 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2003 swiat nie bedzie! jest ql po prostu, nie ma to jak szkoła...uwielbiam te noce i dnie poswiecone nauce- czegoż chcieć więcej od życia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bynon Napisano 16 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2003 JAK SIĘ CZUJECIE WIDZAC TEN ŚNIEG ZA OKNEM? u mnie w ogródku(Bielsko-B) jest z 40 cm i nadal pada!!!! w górach pewnie jeszcze więcej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wariat01 Napisano 16 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2003 JAK SIĘ CZUJECIE WIDZAC TEN ŚNIEG ZA OKNEM? Czesc niedzwiedziu, na taki widok krew zaczyna krazyc w zylach, chce sie zyc a serce rosnie do rozmiarow gor. Pozdrawka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryżli Napisano 17 Grudzień 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2003 JAK SIĘ CZUJECIE WIDZAC TEN ŚNIEG ZA OKNEM? tAK MI ŚPIEWAJ! HEJ UKOMPOŁ MIE DESCYK UKOŁYSOŁ WIATER SPOD SAMIUŚKICH TATRA MOCNE:))) POZDROWIONKA! GRYŹLI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi