Lechu Napisano 18 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2002 Przejrzałem zakładkę wyjazdy i jest tam taki kwiatek : "Igls, Tyrol – rodzinna jazda na nartach i zimowy program – ski pass w cenie oferty. 2003-01-01 - 2020-00-03" nie ma to jak daleka perspektywa w planowaniu, jeno ten miesiąc podany zbyt przyszłościowo ))) Na szczęście chyba zniknęły już obecne jeszcze niedawno oferty na kwiecień 2002 r !!, szkoda była to jednak duża atrakcja ) Leszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gazda Napisano 18 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2002 Dobre terminy w dziale wyjazdy : 2003-01-01 - 2020-00-03 ) Zgadzam sie z ostatnim stwierdzeniem - jak teraz sie nad tym wszystkim zastanawiam, to tez chetnie pojechalbym na narty w kwietniu biezacego roku, gdyby jakies biuro mi to zaproponowalo. Przynajmniej nie musialbym sie obawiac, ze mi cos nieprzewidzianego w tym samym czasie wypadnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi