carv machine Napisano 17 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2003 Ile cm wysokości musi być od krawędzi narty do piętki buta dla dobrego funu? Czy 5,5 cm wystarczy i ile w takim razie byłoby ok?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czerwiumc Napisano 17 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2003 ile cm pod wiązaniem??? ja mam 8,2 i dla mnie jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyder Napisano 17 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2003 ile cm pod wiązaniem??? mi wystarcza 7 cm bo przy 5.5 zaczepialem klamrami Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHAR_PEI Napisano 17 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2003 ile cm pod wiązaniem??? Ja miałem w radarcu 6.7 cm i było okej ale jak kto woli im wyzej tym lepiej tylko bez pszesady. Te 5,5 cm na początek ci starczy zobaczysz jak sie jezdzi. Pozd Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi