LLoret Napisano 17 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2003 Ruszył, ruszył i zapowiada się tam super jazda ))) Koniecznie zobaczcie : http://www.otn.zawoja.com.pl/ Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryżli Napisano 17 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2003 MOSORNY GROŃ W ZAWOJI dziś RUSZYŁ !!!!!!! No nareszcie dobra wiadomość po tym jak na stronie Zawoji żegnają nas narciarzy do następnego sezonu( lekka zwała bo wykupiłem tam chate na cały tydzień). No super zobaczymy jak traska ?! a propos jade tam w piątek czyli pojutrze więc kto się chce zabrac z Krakowa lub też tam będzie wtedy to walić śmiało na GG (6737204) Cholera szkoda tylko ze trzeba jednak autem podjeżdzać bo choć lubie "bokami chodzić" to jednak do Kolistego Gronia zjeżdzałem wprost z chaty na stok a tu trzeba będzie smarować troche co przy browarkowaniu na stoku wymaga kierowcy:( Kierowniczkę a w ostateczności kierowcę poszukuję na tydzień 29-04.12 sponsorin wchodzi w grę ) siema! gryźli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymcio Napisano 17 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2003 MOSORNY GROŃ W ZAWOJI dziś RUSZYŁ !!!!!!! Kolego Gryźli, proszę o relacyjkę zaraz po powrocie... wybieram się tam w niedzielę i jeżeli to kicha, to wolałbym to wiedzieć wcześniej! ;-) Choć nie wiem czy to nie "masochizm" jechać tam w pierwszy weekend działania wyciągu... wiara uderzy pewnie z wzmozoną siłą! :-( Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryżli Napisano 17 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2003 MOSORNY GROŃ W ZAWOJI dziś RUSZYŁ !!!!!!! oki! Ale z masochizmu to tylko jeśli jestes księdzulkiem;))) pozdro....! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordvader Napisano 18 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2003 MOSORNY GROŃ W ZAWOJI dziś RUSZYŁ !!!!!!! Jeżdziłeś??? Daj znać jak tam jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi