raksa Napisano 22 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2003 piszcie szczesciarze co sylwka na stoku beda spedzac ... ja jestem jedna z tych szczesciarek !!!!!!! mam nadzieje ze nas wiecej .... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekl Napisano 23 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2003 kto spedza sylwka na stoku??? tez mam taki zamiar-w Krynicy pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyder Napisano 23 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2003 kto spedza sylwka na stoku??? ja planuje wyjazd do kaprun .................pozdrowionka swiateszne i sylwkowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ola Napisano 23 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2003 kto spedza sylwka na stoku??? Cześć Ja co roku spendzałam sylwestra na stoku do 2 w nocy, a w tym roku ide na jakąś impreze :( uuuuuuuuuuuuuuu, ja chce z wami!!!!!!!! Pozdrawiam i udanych zjazdów:):) papa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aleksandra Napisano 23 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2003 kto spedza sylwka na stoku??? Ja spędzam Sylwestra na stoku, ale niestety nie wiem, czy będzie śnieg... choć tata mnie mile poinformował, że powinien być Jestem taka happy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ski-addicted Napisano 23 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2003 kto spedza sylwka na stoku??? Kto bedzie na sylwestrze w Wierchomli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skols Napisano 23 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2003 kto spedza sylwka na stoku??? Skols sie bedzie bawic w Brennej, ktos jeszcze ? Wesolych Swiat ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LLoret Napisano 24 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2003 kto spedza sylwka na stoku??? Ja i maćko będziemy w Kluszkowcach ))) Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrozik Napisano 24 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2003 kto spedza sylwka na stoku??? Ja tez bede w Kluszkowcach pozdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi