sleede Napisano 20 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2010 wow, świetna nowina i super stronka, już ją sobie dodałem do ulubionych, i będę trzymał rękę na pulsie... ;p niecierpliwość daje o sobie znać, no ale cóż, niestety nie mieszkamy w alpach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 20 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2010 No i cennik robi wrażenie:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 21 Wrzesień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2010 No i cennik robi wrażenie:eek: no niestety jak chopok, to koniec marca, albo skipasy 10,15, cały sezon w przedsprzadzy. Jeżeli nie alpy wychodzą podobnie więc nie ma się nad czym zastanawiać. Słowacy wyraźnie postawili na stałych klientów dla których przygotowali dobre ceny na długie skipasy. Ale czy na tym korzystnie wyjdą to zobaczymy, bo ja prywatnie skipasa na 7 dni w sezonie bym u nich nie kupił za ponad 700zł. Ale na cały sezon na większość ośrodkó za 920zł (230E) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotruniop Napisano 30 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2010 Słowacja Nartyyyyyyyy zastanawiam sie nad wyjazdem na Słowacje i znalazłem spoko oferty z biura ois, za jazde cały dzien 23 euro!!!! to jakos tanio. i w ogóle maja niezła oferte. a dopiero teraz sie o nich dowiedziałema podobno istnieja juz dłuzszy czas. Słyszał ktos cos o nich??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi