Mario Napisano 8 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2010 Cześć, Co sądzicie o tych nartach? Lubię szybką (ale nie bardzo szybką) jazdę i średnio/długie skręty. Konkretnie czy ten model jest w porządku, czy w granicach tej ceny ma wielu lepszych konkurentów? To nie jest prośba o jakiś szczegółowy dobór sprzętu dla mnie, dlatego zamieszczam ten temat w takim, a nie innym dziale - po prostu chcę usłyszeć ewentualnie +/-. Z góry dziękuję, Dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 8 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2010 (edytowane) Cześć, Co sądzicie o tych nartach? Lubię szybką (ale nie bardzo szybką) jazdę i średnio/długie skręty. Konkretnie czy ten model jest w porządku, czy w granicach tej ceny ma wielu lepszych konkurentów? To nie jest prośba o jakiś szczegółowy dobór sprzętu dla mnie, dlatego zamieszczam ten temat w takim, a nie innym dziale - po prostu chcę usłyszeć ewentualnie +/-. Z góry dziękuję, Dobrej nocki W linku są WC 9S;) czyli slalomka,a Tobie chodzi pewnie o te narty http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_narty&id_grupy=2397&id_modelu=3081 Cena faktycznie jest kusząca:rolleyes:narta przyzwoita:)nie wiem czy w tej cenie znajdziesz lepszego konkurenta;) Edytowane 9 Marzec 2010 przez JC Darek gdzie Ty ludzi wysyłasz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 10 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2010 Według mnie cała linia x-fightów była bardzo udana.Sam od dawna bezskutecznie poszukuję x-fight 1 wc lub oversize.Ale na 4 jezdzi moj syn i bardzo sobie chwali.Wcześniej tata mu kupił juniorskiego supershape,z którym Mu było nie podrodze(to pewnie chore ambicje tatusia:D,ale szybko wyleczone:p). Narta lekka i raczej lajtowa i przyjemna.Zdecydowanie wylącznie do zabawy i jazdy dla przyjemności bez sportowych aspiracji.I na twardym i w kopnym śniegu radzi sobie dobrze.I no grafika jak dla mnie bomba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi