wilku_sakreble Napisano 23 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2003 Witka. szukam ludzi co sie podziela wrazeniami o tej narcie. ja mam 166. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 24 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2003 Siema.Ktos jeszcze jezdzil FIScHER RC4 Serwisowe ja mam rc4 world cup sc zajebista nartka gorąco polecam ja mam dłu 165 bo 166 niema:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raksa Napisano 24 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2003 Siema.Ktos jeszcze jezdzil FIScHER RC4 Serwisowe tak we śnie .. szusowalo siem na tej nartce..... ale niestety to byl tylko piekny sen ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo Napisano 30 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2003 Siema.Ktos jeszcze jezdzil FIScHER RC4 Serwisowe Bo właśnie wilku ma serwisowe ( komórkowe ) 166 a Ty nie :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi