maju2006 Napisano 21 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2010 WitaM, Gdzie jechać na 3 dni pod koniec marca -interesują mnie długie szerokie niezbyt strome trasy żeby konkretnie się rozpędzić i poczuć przyjemność kładzenia się na nartach.Jeżdzę na Volk tigershark. Lubię konkretną prędkość i czucie siły odśrodkowej. Chciałbym skorzystać z rozeznania o najlepszych autostradach carvingowych w ośrodkach narciarskich w Austrii. Chodzi też o to by były ok warunki w tym okresie. Dotychczas byłem na Stubai i Kaprun więc chciałbym teraz pojechać w inne miejsce. Z góry dzięki za odpowiedz. :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 22 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2010 Myślę,że z Łodzi nie ma co się pchać na 3 dni do Tyrolu,szukaj ośrodków w Salzburgenland lub w Styrii-w każdym znajdziesz trasę dla siebie,czyli szeroką do fun.Ale zapoznaj się z warunkami śniegowymi i ewentualną prognozą,przyszło dość duże ocieplenie:p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrinx Napisano 23 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2010 skicircus... trasy w hinterglem wzdłuż kabinki i dwóch krzeseł powyżej, idealne do tego co lubisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbig12 Napisano 28 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2010 Racja, poszukaj w Saalbach, to 900 km od Ciebie. Po drodze masz Waidring, tez warto i ten sam skipass. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi