Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Czarna Góra

jaroo

Rekomendowane odpowiedzi

A może w tym roku odwiedzić CZ.G?Ostatni raz byłem tam 2 lata temu.Trasy były żle przygotowane,wystaały kamienie.ogolnie mi sie nie podobalo.

Ale w tym roku zaczeły si tam nowe inwestycjei kto wie?

LECHU ,może warto tam zajechac chociaż na 1 dzionek.

pozdrowienia.

aha:to nie jest reklama CZ.ghttp://www.czarnagora.com.pl/nowe.html

Czarna Dziura

W Czarnej Dziurze nie byłem też ze dwa trzy lata i wcale sie tam nie wybieram, było tak jak pamiętasz, wąsko, kamieniście, wydmuchany śnieg na górze, padająca ze starości co jakiś czas kolejka z demobilu, dychawiczny stary ratrak z oszczędzającym paliwo leniwym operatorem i dziki tłum znęcający się nad sobą na dolnych orczykach dlugości krótkich biegów sprinterskich.

Zaplecza gastronomicznego żadnego, no bo trudno nim nazwać mały zaparowany smierdzący barak w którym nawet nie starałem się ustalić czym truto.

Jeśli dużo zmieniło się na lepsze to czemu nie, możesz spróbować, ale zmiany musiałyby byc ogromne, jak wrócisz z Czarnej Dziury to daj znać.

Ja tam poczekam na Twój raport, za stary jestem i za mało mam czasu na eksperymenty na sobie, wolę Szpindel mimo że dalej.

Pozdrawiam, Leszek

PS. to nie jest reklama Czarnej Dziury, nie robię dla nich ani dla nikogo.

www.trentino.pl skionline.tv
partnerzy
ispo.com WorldSkiTest Stowarzyszenie Instruktorów i Trenerów Narciarstwa PZN Wypożyczalnie i Centra testowe WinterGroup Steinacher und Maier Public Relation
Copyright © 1997-2026
  • Dodaj nową pozycję...