jebaka Napisano 5 Styczeń 2004 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2004 W sobote 10.01 są tam zawody - Eliminacje MP Amatorów. Wybiera się ktoś?? Ja jade - na dobre miejsce nie licze, bo za cienki jestem, ale zepsuć trase tym najlepszym to już coś;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryżli Napisano 6 Styczeń 2004 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2004 Jedzie ktoś do Kluszkowców?? CHYBA TEŻ POJADE ZOBACZE CO BĘDZIE JUTRO W KORBIELOWIE BO JAK BĘDZIE KICHA TO W SOBOTĘ NA PILSKU JEST TEZ CPP WIEC..... TY JEBAKA JAK CHCESZ JECHAĆ ZE MNĄ TO DAJ CYNK DAM CI JUTRO WIECZOREM ODPOWIEDZ CZY JADE W SOBOTE. MOJ GG 6737204 POZDRO CRACOVIA TEŻ JEST MOIM MIASTEM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jebaka Napisano 6 Styczeń 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2004 Jedzie ktoś do Kluszkowców?? Spoks, ale ja chyba auto wezme bo kilka osób ze mną ma jechać. Chyba że nie pojadą tego jeszcze nie wiem. Zgadamy się jutro na gadulcu (tylko ja będe późno dopiero tak koło 22) Moje: GG 2574427 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryżli Napisano 7 Styczeń 2004 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2004 Jedzie ktoś do Kluszkowców?? oki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi