yose Napisano 9 Styczeń 2004 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2004 ktore narty z tegorocznego katalogu BLIZZARDA nadają się dla narciarki średniozaawansowanej z opcją w kierunku doskonalenia umiejętności ? dodatkowe info 168 cm/50 kg , nie lubię się wozić dodam. kupuję narty i no i szukam, szukam... yose Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 10 Styczeń 2004 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2004 do bobica!! i nie tylko ) Polecam CXP albo CXP Ti- tej drugiej nie ma w katalogu i jest troszke twardsza od samej CXP. Jesli chcesz juz cos lepszego, to kup SXP. Pasuje ??? Pozdrawiam Bobic by Blizzard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yose Napisano 10 Styczeń 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2004 do bobica!! i nie tylko ) Dzieki wielkie za info. a sigma 7.0 fxp - co to jest za narta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yose Napisano 10 Styczeń 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2004 do bobica!! i nie tylko ) a moglbys cos napisac o tej epic 6? bo myslalam wlasnie o tej narcie. bo przyznam- finanse mam na zakup ograniczone yose Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 10 Styczeń 2004 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2004 do bobica!! i nie tylko ) 7.0 FSXP jest bardziej narta freeridowa. Do jazdy poza trasami, choc nie tylko. Jesli chcesznarte dla poczqatkujacej i sredniozaawansowanej narciarki, to polecam bardziej TG4. Pozdrawiam Bobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudy Napisano 13 Styczeń 2004 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2004 do bobica!! i nie tylko ) Ja mam tg4 i jestem jak na razie bardzo zadowolony... polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi