Coffy Napisano 9 Styczeń 2004 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2004 powiedzcie mi po co są te dziwne numrki na wiązaniach??.....widzialem już od 3- 9 i nawet jedna do 18....po co to jest i co to daje??....jak sie to w razie czego przestawia i po co?? pozdro dla narciarzy matematykow........)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 9 Styczeń 2004 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2004 Numerek qrwa debili z nas robisz to jest skala dinow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukee Napisano 9 Styczeń 2004 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2004 Numerek A ty się dajesz robić ) Pzdr. Luk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba Napisano 10 Styczeń 2004 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2004 Numerek a ja mam nawet 314 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberto Napisano 10 Styczeń 2004 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2004 Numerek a ja tylko 120. buuuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi