aneta676 Napisano 4 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2010 (edytowane) Witam wszystkich ! mam pytanko !! po raz pierwszy jadę z rodzinką w Alpy właśnie do val senales i zastananawiam się czy w cenie skypassu na 6 dni moge poruszać się po wszystkich wyciągach ,czy w tej cenie zawarta jest równiez gondola która dowozi na tereny narciarskie? a co ze skibusami? proszę o pomoc bo do tej pory tylko Tatry i Beskidy a wielki świat mnie przeraża pozdrawiam aneta Edytowane 4 Listopad 2010 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 4 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2010 (edytowane) Witam wszystkich ! mam pytanko !! po raz pierwszy jadę z rodzinką w Alpy właśnie do val senales i zastananawiam się czy w cenie skypassu na 6 dni moge poruszać się po wszystkich wyciągach ,czy w tej cenie zawarta jest równiez gondola która dowozi na tereny narciarskie? a co ze skibusami? proszę o pomoc bo do tej pory tylko Tatry i Beskidy a wielki świat mnie przeraża pozdrawiam aneta ... jak Val Senales to pewnie chodzi o Hochjochferner czyli jak to sie u nas mowi Maso Corto, jezeli mieszkasz w Top Residence Kurtz to do gondoli masz kilka krokow i w cenie skipasa sa wszystkie wyciagi Edytowane 4 Listopad 2010 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aneta676 Napisano 4 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2010 Bardzo dziekuje za info ! będę mieszkać w miejscowości Unserfrau ponizej MC ,chciałam jeszcze tylko zapytać o wrażenia z pobytu ?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 4 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2010 tu jest parę słów i fotek u mnie w galerii http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=6954&highlight=maso+corto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 4 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2010 osobiście Maso Corto nie jest jakims wielkim ośrodkiem narciarskim i wielkiego szału na mnie nie zrobiło, ale jak na początek z wyjazdami w wielki świat narciarski myślę że będzie idealne:) polecam poczytać relacje użytkowników forum z innych włoskich kurortów! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aneta676 Napisano 4 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2010 (edytowane) super ! dziękuje za info Edytowane 4 Listopad 2010 przez aneta676 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi