glob Napisano 30 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2010 (edytowane) Czy Fischer Progressor 7+ to dobry wybór dla średniozaawansowanego (poziom forumowy ok. 5, 184 wzrostu, 80kg, szukający stabilnej, wybaczającej błędy, rekreacyjnej ale pozwalającej rozwijać technikę i czerpać przyjemność z jazdy narty - do całodniowej jazdy w każdych warunkach śniegowych, po czerwonych, niebieskich, nawet łatwiejszych czarnych trasach? Czym różni się ten model od Progressora 8+ - czy ten nie będzie dla mnie zbyt wymagający? Rozważam także Elana Waveflex 10 - czy i jakie cechy różnią Elana od Fischera? Myślę o długości 170cm (jeśli Elan to 168cm) Będę wdzięczny za porady, wyboru muszę dokonać w tym tygodniu. Pozdrawiam Edytowane 30 Listopad 2010 przez glob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 30 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2010 7 mogą być za miękkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 30 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2010 ja celował bym w 8+ troche ambitniejsza narta ale bardzo fajna dająca się spokojnie prowadzić. rózni się taliowaniem twardością szatą graficzną ( w zależnosci o ktorym roczniku mowimy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi