juras1 Napisano 11 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2011 Witam.Mam problem z racetigerem sc.Pękło mocowanie wiązania które jest zamocowane na narcie.Narta ma wiązania z systemem motion IPT.czy można to naprawic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 11 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2011 pisz do serwisantów voelkla ja polecam Ci Kube Malczewskiego z Zakopanego fachura w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tiara Napisano 12 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2011 Witam. Mam problem z racetigerem sc. Pękło mocowanie wiązania które jest zamocowane na narcie. Narta ma wiązania z systemem motion IPT. czy można to naprawic? Kurcz... mam takie samo mocowanie w nartach.. czy mogę zapytać co robiłeś że Ci poszło? (czy dodatkowe pytanie pomocnicze o wagę jest mocno niedyskretne? ;P ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juras1 Napisano 12 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2011 Wiązanie było dobrze ustawione. Dzwon był bardzo,bardzo mocny. Na dużej szybkosci i ostrym skręcie, twarda mulda a ja byłem zbyt mocno pochylony do przodu. moim zdaniem IPT łatwo muże uledz zmęczeniu.całe wiązanie po prostu przyklejone jest na dwóch szynach z "plastiku" Boogie jak namierzyc Kube? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobra Napisano 12 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2011 Wiązanie było dobrze ustawione. Dzwon był bardzo,bardzo mocny. Na dużej szybkosci i ostrym skręcie, twarda mulda a ja byłem zbyt mocno pochylony do przodu. moim zdaniem IPT łatwo muże uledz zmęczeniu.całe wiązanie po prostu przyklejone jest na dwóch szynach z "plastiku" Boogie jak namierzyc Kube? nie wiem czy to ten, ale może??? pan google pomaga:) http://www.malczewski.zakopane.pl/?action=serwis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 12 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2011 dokladnie ten link co podał Cobra fachura na 100% doradzi i powie co i jak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juras1 Napisano 12 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2011 Dobre rady- zawsze w cenie. Dzięki Wężu:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi