latamito Napisano 17 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2011 jak w temacie -chcę się gdzieś podłączyć w tym terminie na wyjazd na narty . kierunek -zagranica Ma ktoś wolne msce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 17 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2011 jak w temacie -chcę się gdzieś podłączyć w tym terminie na wyjazd na narty . kierunek -zagranica Ma ktoś wolne msce? Hej, a ile ciebie jest? ile ludzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latamito Napisano 17 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2011 Sam jestem bo mnie nikt nie lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 17 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2011 Sam jestem bo mnie nikt nie lubi E tam ...nikt? Tylko ten termin? Jestem w trakcie badania tematu Karyntii w lutym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latamito Napisano 17 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2011 Drugi tydzień ferii wlkp i małopolski /i 2 innych woj/wiec chyba nie taki zły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewelinka5122 Napisano 19 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2011 ZAPRASZAMY do centrum Korbielowa,u stóp gory Pilsko w Beskidzie Żywieckim. Mamy do dyspozycji pokoje wyposazone w TV, czajnik elektr.itp mozliwosc korzystania z kuchni, lodówek.oferujemy kuligi wraz z ogniskiem jak rowniez mamy instruktorów jazdy na nartach i snowbordzie, wypozyczamy rowniez sprzet narciarski w niskich cenach:)) TANIO!!BLISKO WYCIĄGU! Możliwośc wyżywienia..Serdecznie Zapraszamy kontakt pod nr tel 603-473-900 nasza stronka to www.nocowanie.pl/noclegi/korbielow/kwatery_i_pokoje/67710/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi