Roobs Napisano 12 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2011 Ostatnio przymierzałem kask Carrera Crown i leżał całkiem przyzwoicie, stwierdzę nawet że najlepiej z całej serii Carrery, ale pytanie...jak w praktyce...ten system wentylacji się sprawuje no i tak ogólnie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 12 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2011 Jak się "jeździ" to się okazuje że żaden system wentylacji się nie sprawdza, ani w kaskach, ani w skarpetkach, ani w podkoszulce za 4 stówy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 12 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2011 SB nie pisz o skarpetach z 400zł bo jak moja żonka to przeczyta to sama urwie się na te narty zamiast mnie Co do kasku to spore "dziury" ma więc nie powinno być tak źle... i tak szukam... i nie widziałem za mniej jak 560 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 12 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2011 SB nie pisz o skarpetach z 400zł bo jak moja żonka to przeczyta to sama urwie się na te narty zamiast mnie Co do kasku to spore "dziury" ma więc nie powinno być tak źle... i tak szukam... i nie widziałem za mniej jak 560 zł Powiesz że kolega się pomylił i jedno zero za dużo klepnoł, a tak w ogóle to czemu nasz komputer w kuchni, a jak masz w pokoju to znaczy że łańcuch za długi:p. A tak poważnie wracając do kasku. Jeśli chcesz kupić kask z takimi dziurami wentylacyjnymi to skazujesz się na posiadanie 2 kasków, bo jak będzie sypał śnieg, albo deszcz to w takim perforowanym się najnormalniej wściekniesz:cool: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 12 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2011 (edytowane) Jeśli chcesz kupić kask z takimi dziurami wentylacyjnymi to skazujesz się na posiadanie 2 kasków, bo jak będzie sypał śnieg, albo deszcz to w takim perforowanym się najnormalniej wściekniesz:cool: To sobie czapkę włożę ...na kask :D:D Edytowane 12 Luty 2011 przez SB nawiasiki przy cytatach muszą się zgadzać [] [/] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 12 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2011 To sobie czapkę włożę ...na kask :D:D Ach, to reklamówka jednorazowa Ci wystarczy:D, albo gumka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi