freyjab Napisano 13 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2011 Sprzedam dwa karnety 5 dniowe na górę Żar w Międzybrodziu Żywieckim (o wartości 275,00zł) TANIO!!!! Kontakt: 505 343 077 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andi Napisano 13 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2011 Zar czyzby nagroda z I Pucharu Zaru karnet - na 5 dni idzie na sprzedaż .. SUPER zAWODY tylko maly minus kategoria OPEn była od lat 16 w góre .. panowie i panie narzekały na brak kategorii + 40 ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 13 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2011 (edytowane) Czy takie super? Stałem na starcie co najmniej 2 godziny, po numer startowy ok 20 min. Dobra nie narzekam nic już nie napiszę .... Jak porównam to do Eliminacji MPA w Szczyrku to ..... Edytowane 13 Luty 2011 przez eqiupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freyjab Napisano 13 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2011 Zrobiły się zawody przedszkoli i szkól zamiast pucharu PKLu:) czyzby nagroda z I Pucharu Zaru karnet - na 5 dni idzie na sprzedaż .. SUPER zAWODY tylko maly minus kategoria OPEn była od lat 16 w góre .. panowie i panie narzekały na brak kategorii + 40 ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andi Napisano 13 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2011 Zar każde zawody maja pewne niedoskonałosci ...w siatkówce Mistrzostwa SWIATA ..... za mały dostęp do hali treningowej... zła komunikacja ....złe sedziowanie .... no i WŁOSI ułozyli grupy pod SIEBIE.. To byly zawody rekreacji .... startowało dużo klubów sportowych - mozna ro zapisac na minus.. a ja podam plus .. TE dzieci w tygodniu trenuja narciarstwo a inne grają na komputerze..... W dobie wad postawy co jest lepsze ..... Pewien PAN INSTRUKTOR narzekał na numery startowe i kolejki ..... ale to były pierwsze zawody.. ja sam pomagalem prywatnie ustawić dzieci wg numerków aby było sprawnie .czesto mam rózne zawody z racji pracy zawodowej .. DZIS BYŁO SŁONCE.....wiec ok ale zawsze może być lepiej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andi Napisano 13 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2011 start Czy takie super? Stałem na starcie co najmniej 2 godziny, po numer startowy ok 20 min. Dobra nie narzekam nic już nie napiszę .... Jak porównam to do Eliminacji MPA w Szczyrku to ..... tam pisalo start I grupy wiekowej o 10:30 wiec logika nakazuję że OPEN będzie na końcu .. zawody ligowe że sie tak wyrażę czy zawody cykliczne maja wczesniej zamkniete listy startowe i limity np w LA.. tutaj ilość osób byla nieograniczona ... obsluga była miła .....ale zawsze ktoś może mieć inne zdanie...obsługa starala sie .. mieli pewne gafy też ....ale nawet Prezydenci mają wpadki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andi Napisano 13 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2011 Zar każdy Polak lubi narzekac wręcz ma to we krwii .wiec ja też ponarzekam ....grochówka byla cienkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi