gigant1973 Napisano 15 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2011 Planuje wybrać sie pociągiem do Villach. Czy ktos może polecić jakieś hotele lub apartamenty blisko osrodka Nassfeld. Z tego co widziałem na mapie są tam njabliżej położone Topolach, Sonnleiten oraz Sonnenalpe Nassfeld. Dodatkowa kwestia do przejazd Villach - osrodek Nassfeld. Prosba o info jeśli ktoś może coś polecić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 16 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2011 Planuje wybrać sie pociągiem do Villach. Czy ktos może polecić jakieś hotele lub apartamenty blisko osrodka Nassfeld. Z tego co widziałem na mapie są tam njabliżej położone Topolach, Sonnleiten oraz Sonnenalpe Nassfeld. Dodatkowa kwestia do przejazd Villach - osrodek Nassfeld. Prosba o info jeśli ktoś może coś polecić. Pozdrawiam W zasadzie odpowiedziałem ci na innym forum, ale, żeby to miało sens to określ budżet, co cię interesuje: czy np. hotele Cube, Falkensteiner czy "zwykłe" apartamenty. I blisko i daleko będzie jakaś propozycja, a z dojazdem na stok nie ma tam problemu - ze względu na dużą sieć skibusów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pieczara Napisano 6 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2012 Żeby nie zaśmiecać forum podepnę się pod temat, wyjazd budżetowy rodzina 2+2 (8 i 10 lat) więc raczej apartament niż hotel, chyba że ktoś ma jakieś promocyjne ceny Termin tak na prawdę dowolny na początku styczeń-marzec(kwiecień jeszcze warto?) Odległość od wyciągu: im bliżej tym lepiej ale skibusy nam nie straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi