Slash0r Napisano 29 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2011 Mam pytanie do administracji, czy da się wyłączyć automatyczne subskrybowanie tematów, które się odwiedziło? Bo usunięcie ich z listy nic nie daje, bo po odwiedzeniu nowych dopisują się one. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 29 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2011 a skrzynka jest zalewana wiadomościami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 29 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2011 Witam! Wydaje mi sę że jest to możliwe. Wejdź w panel użytkownika, następnie jest po lewej stronie Twój panel i nizej Ustawienia i opcje, a tam Edytuj opcje. Następnie po prawej stronie Przesyłanie informacji i powiadomień. Tan jest jedyne okienko do zmian. Nie wiem czy pomoże, spróbuj. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 29 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2011 (edytowane) - Marek ma rację. Panel użytkownika => "edytuj opcje" => "domyślny tryb powiadamiania o postach" => "nie subskrybuj". Edytowane 29 Marzec 2011 przez ROSSIGNOL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 30 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2011 Tak, dokładnie chodziło o tą opcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi