johnny_narciarz Napisano 31 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2011 Sezon dobiega końca,na niektórych stokach będzie można pojeździć za darmo lub za mniejsze pieniądze.Założyłem ten wątek,żeby zebrać to wszystko do kupy i aby łatwiej było nam skorzystać z wybranej promocji. No to ja zacznę jako pierwszy. -Wisła Stożek w ten weekend kończą sezon i będzie można kupić karnet całodzienny za 40 zł. -Wisła Soszów:W DNIU ZAKUPU KARNETU CZASOWEGO 4h = 50 ZŁ MOŻESZ JEŹDZIĆ NA KOLEI LINOWEJ DO KOŃCA PRACY WYCIĄGU KRZESEŁKOWEGO (H0) BEZ OGRANICZEŃ ILOŚCI WYJAZDÓW. SZCZEGÓŁY W KASACH SN SOSZÓW. -Nieco tańsze są też karnety na Cieńkowie Niestety jak na razie nie znalazłem żadnej darmoszki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 31 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2011 (edytowane) Zieleniec , dzieci do 13 roku za 1 zł ------------- Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi