kajeran Napisano 19 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2011 Do sprzedania mam juniorskie komórkowe narty gigantowe Elan RCG 168cm. 1. (używane) Elan RCG 168cm sezon 09/10 z płytą i wiazaniami Tyrolia FreeFlex (12din). Stan naprawdę bdb. Ostrzone tylko raz (ręcznie), niewielkie ślady użytkowania, fabryczna diagonalna struktura, nie były ani razu na maszynie Cena: 700zł 2. (nowe) Elan RCG 168cm sezon 10/11 z płytą. Narty nowe, jeszcze w folii. Cena: 800zł Ceny ewentualnie do małych negocjacji. Zarówno na nowe jak i używane narty posiadam dowód zakupu u polskiego dystrybutora ! Narty z gwarancją producenta ! Foty na maila. Pytania na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajeran Napisano 5 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2011 Uzywane gigantki sprzedane. Nowe nadal na sprzedaż. Oddam je za 750zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek witalis Napisano 16 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2012 Dzień dobry. Jestem zainteresowany tymi nowymi nartami. Proszę podać swój nr tel lub zadzwonić do mnie na nr 601 41 66 86. Marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajeran Napisano 16 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2012 Niestety ale narty sprzedane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi