andrz18ej Napisano 29 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2011 Witam mam problem nie wiem które narty wybrać. Narty będą służyły tylko pod zawody GS. Do tej pory miałem Fischera WC RC o dł 180 cm ale potrzebuje narty o dłuższym promieniu i mam do wyboru: - Fischer RC4 WC GS 09/10 193 cm z dziurą w dziobie (nowe) - Fischer RC4 WC GS 09/10 188 cm bez dziury (nowe) - Völkl Racetiger GSR 09 193 cm (nowe) - albo jeszcze HEAD WorldCUP RD 188cm wiązania Tyrolia FFPlus18d (używane) Proszę o opinie nart fischera które lepsze z dziurą czy bez oraz czy jest możliwość zmieszczenia do tych nart buta o dł skorupy 360mm. Przepraszam że piszę czy zmieszczę buta ale już w kilku parach nart brakło miejsca np slalomkach dynastara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 29 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2011 Proszę o opinie nart fischera które lepsze z dziurą czy bez... Ja się wypowiem tylko w kwestii dziury, bo tu mam doświadczenie, potrzebna ta dziura jest jak piąte koło u wozu:rolleyes:. Nie bierz z dziurą, jak będzie w plusie i stok puści to cały ten firn narta zabiera i masz go na kolanach i ry... twarzy, że tak powiem bo znowu ktoś z salonów zasłabnie;). Ja mam akurat SL, a zanim ją nabyłem to testowałem taką samą tylko z dziurą i zakochałem się w tej narcie, a jak się okazało że można ją nabyć bez dziur to się ani sekundy nie zastanawiałem:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi