pawel_br Napisano 9 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2011 (edytowane) Witam, mam do sprzedania używane buty juniorskie takie jak w opisie poniżej http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_buty&id_grupy=2848&id_modelu=2579 Rossignol comp j3 rozmiar 21,5 długość skorupy 256 mm - używane 1 sezon przez mojego syna. Kupione jako nowe - obecnie stan dobry (normalne oznaki użytkowania) Cena 130 PLN + koszty wysyłki SPRZEDANE Edytowane 17 Październik 2011 przez pawel_br ogłoszenie nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 9 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2011 Na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 10 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2011 marczello, przechwyciłeś czy jeszcze są ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 10 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2011 marczello, przechwyciłeś czy jeszcze są ??? Zabookowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi