triad Napisano 15 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2011 Witam Poproszę o informację gdzie mogę kupić piętki do butów Nordica Speedmachine 10/11 http://www.skionline.pl/sprzet/?co=k...id_modelu=3021 W mojej okolicy serwisów co tym dysponują brak. Dzięki za jakiś info Triad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccoopp Napisano 25 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2011 A co to są piętki do butów narciarskich ??? Może chodzi Ci o podpiętki, to polecam zakup w każdym sklepie z butami. Nie warto kupować np. SIDAS za 50 - 70 PLN tylko zwykłe za 5 - 7 PLN. Natomiast polecam oprócz tego zrobienie sobie wkładek termoformowalnych np. SIDAS ale to koszt 250 PLN. Dopiero wtedy poczujesz, jaka może być różnica w jeździe ze standardowymi wkładkami a termoformowalnymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triad Napisano 25 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2011 Witam Piętki - czyli to co pod przykręcone jest do obcasa buta narciarskiego przy pomocy śrubek. Być może nazywa się to flekiem - ale fleki to chyba kobiety przy szpilkach mają. Na pewno nie chodzi mi o wkładki do butów. But mam wygodny, a nawet bardzo wygodny i wkładek nie potrzebuję (ale dzięki za chęć pomocy) tylko te piętki pościerane dość mocno. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccoopp Napisano 31 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2011 W Austrii widziałem w kilku sklepach Intersport, jak gość wymieniał takie starte obcasy. Musisz podzwonić po Intersportach, Ski Teamach i innych Decathlonach. Może wyślą Ci pocztą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Szafrański Napisano 30 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2011 Podeślij mi zdjęcia tego buta na maila. Myslę że będę miał takie podkładki. A na przyszłość: buty są do jazdy na nartach a nie szurania po asfalcie :happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triad Napisano 6 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2012 Podeślij mi zdjęcia tego buta na maila. Myslę że będę miał takie podkładki. A na przyszłość: buty są do jazdy na nartach a nie szurania po asfalcie :happy: Witam Dzięki za zainteresowanie - już mam te piętki i noski A buty faktycznie służą do jazdy na nartach - tylko poprzedni właściciel nie bardzo o tym wiedział za to mocno się lansował - bo ładne czerwone - i dlatego tak bardzo je zszurał po asfaltach i kostkach. Dzięki temu sprzedał mi je za niewielkie pieniądze a sobie zakupił nowe - jeszcze bardziej kolorowe i lansiarskie. Pozdr Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirk Napisano 5 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2012 Witam, Pozdrawiam wszystkich, mam podobny problem i prosił bym o pomoc gdzie udało się znaleźć noski i piętki. Sam poszukuje do NORDICA SPEEDMACHINE10 tych elementów.. Do tych butów: Pozdrawiam, Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 5 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2012 Ja kiedyś też miałem ten problem, tylko do Atoma. Mnie pomogli, bo z regóły importer w ramach serwisu takie rzeczy ma. Zwróć się do importera bytów: http://www.nordica.com/polska/contact/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi