kajeran Napisano 16 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2011 Witam, do sprzedania mam nowe narty komórkowe Head Worldcup i.SL RD 165cm 2011/2012. Narty sprzedaje z używanymi wiązaniami Tyrolia FreeFlex 16DIN (model serwisowy bez rolki ABS). Narty były w profesionalnym serwisie w Warszawie (Jan Piela), gdzie zamontowano płytę i wiązanie. Ponadto narty zostały ręcznie naostrzone (87/0,5 stopnia) oraz były 24h w wygrzewarce. Narty gotowe do jazdy. Więcej info na PW. Cena 2550zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 16 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2011 ........ były 24h w wygrzewarce...... zapytam w jakim celu stosuje się to wygrzewanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 16 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2011 W celu jak najgłębszego nasączenia ślizgu, a co za tym idzie zwiększenia jego wytrzymałości. Generalnie stała nie za wysoka temperatura (około 60stopni) utrzymywana przez dłuższy czas nie powoduje zmian w w konstrukcji narty, a jednocześnie pozwala wniknąć miękkim smarom odpowiednio głęboko. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajeran Napisano 16 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2011 W celu jak najgłębszego nasączenia ślizgu, a co za tym idzie zwiększenia jego wytrzymałości. Generalnie stała nie za wysoka temperatura (około 60stopni) utrzymywana przez dłuższy czas nie powoduje zmian w w konstrukcji narty, a jednocześnie pozwala wniknąć miękkim smarom odpowiednio głęboko. Ravick97 uprzedziłeś mnie z odpowiedzią, ale mniej wiecej to samo chciałem napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guliwerthc Napisano 27 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2012 komóreczki Nadal masz te nartki do sprzedania ?? Jeśli tak proszę o kontakt na gg 1927518 tak bedzie latwiej sie dogadac. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi