szparaa Napisano 6 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2011 (edytowane) A co jak auto padnie w drodze do Warszawy? To cały wyjazd z głowy.. Wiem, wiem czarne myśli.. Zawsze jak jest obawa że auto nie wytrzyma i co dalej robić to w PZU jest takie ubezpieczenie jak PZU Auto Pomoc, możesz rozszerzyć je na całą europę i w razie czego masz holowanie, hotel i ogólną pomoc:) W Polsce już dwa razy wypróbowałem:) Szczegóły na PM;) P.S. 1 Sorki za reklame;) ale to w ramach pomocy i porady:) P.S. 2 A można wiedzieć jakie to auto i który rok, że takie obawy? Edytowane 6 Listopad 2011 przez szparaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2011 http://allegro.pl/vw-t5-dlugi-long-klima-9-osobowy-stan-idealny-i1902617449.html Nie wiem czy w ogóle masz świadomość co się dzieje na odcinku od Piotrkowa do Warszawy:eek:, normalny sajgon:eek:, wahadło za wahadłem i tak przez 150 km, w ciągu dnia może 3 godziny braknąć na przejazd tego odcinak do Janek:rolleyes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareczka Napisano 6 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2011 12- letni Opel, ale ja jako kobieta nie wypowiadam sie na jego temat nic wiecej, bo dla mnie ma znaczenie że jest czerwony i jeździ ;] No i jak przegadam to z Mężem to zdecydujemy w końcu, bo jednak Warszawa jest bliżej niz Włochy Nie wiem, ale ciągle kusi mnie ten wyjazd z tym Rainbow i wkurzaja polskie drogi:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi